FIN

050 554 2218
info@kiipeilykeskus.com


Palaute2

Linkkejä

Tilaussauna
Yritysryhmien tykypalvelut
Aukioloajat ja kartta

Taustaa

Helsingin Kiipeilykeskus on tärkeä osa Suomen monipuolisinta sisäliikuntakeskusta, Tapanilan Urheilukeskusta, jossa käy vuosittain satoja yritysryhmiä viettämässä tyky- ja liikuntapäiviä. Seinäkiipeily on eräs kestosuosikeista.


Vieraamme voivat valita kymmenien liikunta- ja hyvinvointitoimintojen ohella myös kattavista kunto- ja kehonhuoltopalveluista.

Ohjattu kiipeilykokeilu ryhmille (1,5h)

Synttärit, kaveriporukat, yritykset, polttarit… Oli ryhmänne millainen tahansa, pääsette seinälle helpoiten varaamalla ohjatun kiipeilykokeilun. Ohjaajan opastuksella kaikki pääsevät kokeilemaan omia rajojaan turvallisesti. Kiipeätte sitten tikapuita pitkin tai vedätte leukoja pikkurillin varassa, kiipeilyseinältä löydätte jokaiselle oman tason mukaisia haasteita. 

Ohjattu kiipeilykokeilu on isommille ryhmille tarkoitettu kokonaisuus. Pienet 2-4 henkilön porukat voivat tulla kokeilemaan kiipeilyä itsevarmistavilla laitteilla ilman ennakkovarausta ja ilman aikarajaa.

Ohjatun kiipeilykokeilun voitte varata Kiipeilykeskuksen asiakaspalvelustamme joko sähköpostitse tai puhelimitse: 050-5542218.

Lisätietoa Kiipeilykeskuksesta

Muista painaa "Lähetä"-painiketta lomakkeen lopussa.

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite (et voi lähettää lomaketta ilman sähköpostiosoitetta)
Haluan tietoa kiipeilykeskuksen
Lisätietoa (päivä- ja lukumäärät, sisällöt ym.)