FIN

Helsingin Kiipeilykeskus

050 554 2218

info@kiipeilykeskus.com

Varmistustesti 

Seinäkiipeilyssä on lajin luonteen vuoksi otettava huomioon turvallisuusasiat, ja jokaisen harrastajan onkin hallittava riittävät perustaidot, jotta harrastus säilyy turvallisena. Hallitessasi perusasiat voit vapaasti kiivetä ja varmistaa tiloissamme toisia kiipeilijöitä.

Kansallinen varmistuskortti

Uuden asiakkaan varmistustaidot tarkistetaan aina ensimmäisellä kerralla joko yläköysi- tai lead-varmistustestillä. Tullessasi sinun tulee myös lukea ja hyväksyä Kiipeilykeskuksen käyttöehdot. Testin läpäisseelle myönnämme kansallisen varmistuskortin, joka toimii todistuksena suoritetusta testistä ja antaa oikeuden varmistaa toista kiipeilijää tiloissamme. Kortti toimii myös kulkukorttina ladatessasi siihen erilaisia tuotteita kuten sarjakortteja.

Varmistuskortti on käytössä lähestulkoon kaikilla Suomen kiipeilyseinillä. Mikäli sinulla on jo kansallinen varmistuskortti jostain toisesta kiipeilykeskuksesta, se käy varmistustodistuksena ja asiakaskorttina myös meillä. Tällöin riittää, että rekisteröidyt meille tullessasi, ja liitämme kortin asiakasjärjestelmäämme.

Hinnat:

  • Varmistustesti 13 €. Hyväksytty testi sisältää kansallisen yläköysi- tai lead-varmistuskortin ja jojon.
  • Vanhan varmistuslätkän voi päivittää yläköysikorttiin ilman testiä (hinta 13€), mutta lead-kortti vaatii lead-testin.
  • Varmistuskorttien tuotto menee Suomen Urheilukiipeily ry:lle, ja sitä kautta urheilukiipeilyn tukemiseen ja kehittämiseen.

Lead-kortti pakolliseksi 1.9.2015

Elokuusta 2015 alkaen alaköysikiipeilyyn ja -varmistamiseen tarvitaan kansallinen lead-kortti (punainen varmistuskortti), joka tulee kiipeilyhallissa roikkua valjaissa näkyvillä. Kortin saa suorittamalla lead-varmistustestin. Testin hinta on 13 € (sis. kortin).