FIN

 

Seuratoiminta

Helsingin Kiipeilykeskuksen tiloissa kiipeilyseuratoimintaa organisoi kaksi kiipeilyseuraa: Tapanilan Erän Kiipeilyjaosto ja Suomen Alppikerho.

Aikuiset

Tapanilan Erän Kiipeilyjaosto

  • Kiipeilyjaosto kouluttaa jäseniään mm. seinäkiipeilyn jatko-, tekniikka-, kalliokiipeily- ja jääkiipeilykursseilla. Kalliokiipeilytapaamiset, matkat, teemaillat ja pikkujoulut kuuluvat myös kiipeilyjaoston vuosittaiseen toimintaan.

  • viikkovuoro Kiipeilykeskuksella maanantaisin klo 18:30-20:30, torstaisin klo 19-21 ja lauantaina 11-13.

  • jäsenmaksu sisältää SKIL:n kiipeilyvakuutuksen ja Kiipeily-lehden

  • Erän jäsenet saavat 15% alennuksen Puoti-kiipeilytarvikekaupasta, sekä alennuksia Kiipeilykeskuksen sarjakorteista

Lisätiedot: www.kiipeilyjaosto.fi

Suomen Alppikerho

  • Alppikerho tarjoaa jäsenilleen mm. seinäkiipeily-, kalliokiipeily-, lumi-, jää- ja vuoristokiipeilykursseja sekä ensiapu- ja lumiturvallisuusopetusta. Lisäksi kerho järjestää kerhoiltoja ja retkiä.

  • viikkovuoro Kiipeilykeskuksella, keskiviikkoisin 6€ koko päivä

  • jäsenmaksu sisältää SKIL:n kiipeilyvakuutuksen ja Kiipeily-lehden

  • Alppikerhon jäsenet saavat 15% alennuksen Puoti-kiipeilytarvikekaupasta

Lisätiedot: www.suomenalppikerho.fi


Lapset

Ohjattua kiipeilyryhmätoimintaa 9-16-vuotiaille lapsille ja nuorille järjestää Kiipeilykeskuksen omien junnuryhmien lisäksi myös Tapanilan Erän Kiipeilyjaosto.

Junnuryhmissä tutustutaan kiipeilyyn urheilullisena liikuntamuotona ja nautitaan kiipeilyn jännityksestä turvallisesti ohjaajan valvonnan alla Helsingin Kiipeilykeskuksen sisäseinillä. Kaikissa ryhmissä juniorit opettelevat tarvittavat taidot toistensa varmistamiseen ja varmistavat myös toisiaan. Kaikkein tärkeintä on junnun oma motivaatio kiipeilyharrastusta kohtaan.

Nuorten kiipeilyryhmät kokoontuvat kerran viikossa - halutessaan voi ottaa myös kaksi kiipeilykertaa viikolle. Ryhmät on jaettu alkeistasoon ja jatkotasoon.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: www.kiipeilyjaosto.fi